Houd Me Vast training

Verdiep je relatie door de Houd Me Vast training > 4 zaterdagmiddagen

De Houd Me Vast training is geschikt voor stellen die het contact met elkaar willen verbeteren of die hun relatie nieuw leven willen inblazen. Je gaat leren om ruzies te stoppen of om zwijgen of afstand nemen te doorbreken. Daardoor is het mogelijk om de verbinding met je geliefde te verdiepen. Uitgangspunt van de training is de visie dat elk mens er naar verlangt zich verbonden te weten met een belangrijke en dierbare ander.

We volgen het boek Houd Me Vast van Sue Johnson en vertalen dat in een groepsprogramma van vier middagen. Het is uitdrukkelijk géén groepstherapie. De oefeningen waarin concrete problemen aan de orde komen doe je alleen met je eigen partner. Inleidingen, stukjes theorie en nabesprekingen van de oefeningen doen we in de groep van maximaal 6 stellen. Daarnaast zijn er bij elke bijeenkomst twee video’s, waarin bepaalde typische problemen geïllustreerd worden. Dat geeft veel herkenning en gespreksstof.

De training is bedoeld voor stellen die hun relatie willen verdiepen. Als jullie het gevoel hebben helemaal vastgedraaid te zijn is relatietherapie waarschijnlijk een beter alternatief. Wel kan de training een goede aanvulling zijn voor paren, die al bezig zijn met relatietherapie. Alle paren, hetero- en homostellen, getrouwd, samenwonend of apart wonend zijn welkom. Deze training wordt op tientallen plaatsen in Nederland gegeven.

Houd me vast video
EFT-Nederland heeft een korte video ter aankondiging op de site staan. Bekijk de video over de Houd Me Vast training

Data en tijd
van 13.00 – 17.00 op zaterdagen 2, 9, 16 en 23 november.

Plaats
Trainingslocatie de Tuunter
Wollefoppenweg 109a
2761DL Zevenhuizen

Kosten
€ 550,- per paar, inclusief koffie, thee, fris.

Trainers
drs. Kees de Boer, Gevorderd EFT-therapeut
drs. Maria Hagen, Basis EFT-therapeut

Schrijf je in voor de training

Voornamen en achternamen
Email
Adres
Postcode en plaats
Telefoonnummer
Opmerkingen